Σε απόθεμα ανάλογα με τη ζήτηση, Αποστολή το νωρίτερο 10 Φεβρουαρίου
Αποστολή στη χώρα United States: 19 $
Καλό είναι να γνωρίζετε
HRC 58,0
Κόψτε και φιλετάρετε τόσο το κρέας όσο και το ψάρι με ευκολία. Κόψτε και φιλετάρετε κρέας και ψάρι όμορφα και με ακρίβεια με το ιαπωνικό μαχαίρι φιλεταρίσματος Kai Wasabi Black. Η Kai, με πάνω από 100 χρόνια στον κλάδο, είναι γνωστή για την υψηλή της ποιότητα. Το μαχαίρι φιλεταρίσματος έχει μία λεπίδα μήκους 18 cm, εύκαμπτη και από ανοξείδωτο ατσάλι με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα. Η μαύρη λαβή του μαχαιριού είναι ένας συνδυασμός πολυπροπυλενίου και σκόνης μπαμπού και χάρη στις φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του μπαμπού, βοηθά στη διατήρηση της βέλτιστης υγιεινής στην κουζίνα.
Οδηγίες φροντίδαςΑκονίστε τη λεπίδα μετά από κάθε χρήση με ένα ατσάλι ακονίσματος. Δεν πλένεται στο πλυντήριο πιάτων καθώς μπορεί να βλάψει το μαχαίρι σας και το πλυντήριο πιάτων. Πλύντε στο χέρι αμέσως μετά τη χρήση και σκουπίστε απαλά τη λεπίδα του μαχαιριού με ένα μαλακό πανί. Μην περιμένετε να καθαρίσετε το μαχαίρι γιατί τα οξέα στα υπολείμματα τροφών μπορεί να καταστρέψουν τη λεπίδα. Μην αφήνετε ποτέ το μαχαίρι βρεγμένο γιατί μπορεί να αρχίσει να σκουριάζει. Αποθηκεύστε τις λεπίδες σε ένα μπλοκ μαχαιριού ή σε μια μαγνητική ταινία.
Χρησιμοποιήστε μόνο με σανίδα κοπής από πλαστικό ή ξύλο. Αποφύγετε τη χρήση σε σανίδας κοπής γυαλιού, τηγάνι ή σε πιάτο. Αποφύγετε το κόψιμο ποδιών ή κατεψυγμένων συστατικών καθώς μπορεί να καταστρέψουν τη λεπίδα.